До 2017 року смартфони та планшети у продуктивності будуть порівнянні з Xbox One і PlayStation 4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2017 року смартфони та планшети у продуктивності будуть порівнянні з Xbox One і PlayStation 4

Технології&Авто
583
На сьогоднішній день продуктивності мобільних пристроїв вистачає для вирішення більшості завдань, проте розробники продовжують створювати все більш потужні чіпи.
Один з великих гравців на цьому ринку – компанія ARM – вважає, що вже зараз продуктивність флагманських смартфонів і планшетів перебуває на рівні консолей минулого покоління: Xbox 360 і PlayStation 3.
Про це заявив один з керівників компанії ARM Нізар Ромдан під час виступу на конференції Casual Connect в Амстердамі. Він вважає, що вже в 2017 році процесори і графічні чіпи мобільних пристроїв зможуть наздогнати по продуктивності сучасні консолі Xbox One і PS4.
У даний момент ARM спільно з NVIDIA, Samsung, Texas Instruments працює над створенням процесора нового покоління. Передбачається, що його обчислювальної потужності вистачить на обробку картинки рівня нинішніх консолей.
Крім цього, Нізар Ромдан зазначив, що одним з перспективних напрямків розвитку індустрії мобільних ігор є віртуальна реальність. За його словами, смартфони і планшети коштують дешевше окремих VR-шоломів, на зразок Oculus Rift. Єдиною проблемою є система управління і час автономної роботи пристрою.
Однак крім високої продуктивності для суперництва з консолями мобільних пристроїв потрібні AAA-ігри, які привернуть увагу користувачів, але для створення подібних проектів потрібні ресурси і час.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас