Німецький виробник насіння KWS побудує завод в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький виробник насіння KWS побудує завод в Україні

Фондовий ринок
1666
Компанія “КВС-Україна” починає будівництво сучасного комплексу з виробництва насіння в місті Кам’янець-Подільський на Хмельниччині. Про це йдеться в повідомленні компанії.
“Ідея будівництва нового заводу з кондиціонування насіння в Україні з’явилася давно. Але вибір ділянки та переговори з міською громадою зайняли багато часу”, – розповідає генеральний директор ТОВКВС-Україна” Олександр Федоров.
Завод потужністю в 6 тис. тонн насіння на рік передбачається ввести в експлуатацію вже у вересні-жовтні цього року. Завод спроектований за принципом модульного будівництва. Розмір земельної ділянки забезпечує збільшення потужностей в разі потреби.
“Завод в Кам’янець-Подільському буде оснащений сучасним обладнанням, що відповідає європейським нормам по обробці насіння і захисту навколишнього середовища. На заводі будуть постійно працювати 30 робітників і близько 50 плануємо залучати в сезон”, – повідомив Олександр Прус, начальник виробництва відділу насіння кукурудзи та олійних культур ТОВКВС-Україна”.
KWS – одна з найбільших селекційних компаній в світі. Вже 160 років вона займається селекцією провідних сільськогосподарських культур. Компанія має представництва в більш ніж 70 країнах. У KWS працює близько 5000 співробітників, 40% з яких займаються науковими дослідженнями.
В Україні насінництвом, маркетингом і Агросервіс займається ТОВКВС-Україна” – 100% дочірнє підприємство KWS SAAT SE зі штаб-квартирою в Німеччині.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас