Найбагатший банкір світу вклав в акції свого банку 26 млн доларів, - WSJ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбагатший банкір світу вклав в акції свого банку 26 млн доларів, - WSJ

Фондовий ринок
1098
Керівник американського банку JP Morgan Джеймс Даймон вклав 26 млн доларів США з особистих заощаджень в акції свого банку і придбав 500 тис. Акцій, які останнім часом істотно впали в ціні.
Факт покупки Даймон публічно не підтвердив, інформацію передає The Wall Street Journal з посиланням на інформоване джерело.
За рік акції JPMorgan впали на 16,6% на тлі побоювань інвесторів, яких турбує низька ціна на нафту і фінансовий стан європейських банків, в зв’язку з чим вони з початку лютого, після публікації фінзвітності, продають акції енергетичних компаній і банків.
У таких ситуаціях керівники банків нерідко купують акції своїх кредитних установ, щоб відновити довіру інвесторів, відзначають експерти.
У 2015 році Даймон був названий найбільш високооплачуваним банкіром світу за версією The Financial Times. За підсумками 2014 року він заробив (включаючи бонуси та інші виплати) 27,6 млн доларів, що на 134% більше, ніж роком раніше, коли він займав тільки сьоме місце рейтингу з зарплатою в 11,8 млн доларів.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас