Білоус розповів про вплив Кононенка на енергетику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білоус розповів про вплив Кононенка на енергетику

Енергетика
712
Глава Фонду держмайна України Ігор Білоус розповів подробиці щодо своєї недавньої заяви з приводу впливу народного депутата Ігоря Кононенка на ПЕК як члена комітету з питань паливно-енергетичного комплексу.
Про це Білоус заявив в інтерв’ю “Економічним вістям”.
“Природно, Кононенко має вплив (на енергетику, – ред.) – в рамках роботи профільного комітету парламенту з питань паливно-енергетичного комплексу”, – заявив глава ФДМУ Ігор Білоус.
“Кононенко не раз в інтерв’ю заявляв, що йому цікава енергетика – саме тому він увійшов до комітету з паливно-енергетичного комплексу та ядерної безпеки. Те ж стосується і Мартиненко, який, перебуваючи на посаді голови цього комітету, завжди чітко озвучував свою позицію з енергетичних питань” , – додав Білоус.
За словами чиновника, вплив на енергетику і енергетичні компанії мали або мають не тільки названі політики, а багато інших парламентаріїв і міністри також мають вплив на профільні підприємства.
“Щоб зменшити цей вплив як явище в цілому і була розроблена концепція державного холдингу, приватизації більшої частини державних активів”, – сказав Білоус.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас