Хакери пропонували співробітнику Apple $ 23 000 за доступ до його Apple ID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери пропонували співробітнику Apple $ 23 000 за доступ до його Apple ID

Світ
836
Невідомі хакери запропонували ірландському співробітнику компанії Apple € 20 000 ($ 23 000) за логін і пароль від його аккаунта Apple ID.
Про це повідомляє видання Business Insider, посилаючись на інформацію від колишніх і нинішніх співробітників Apple. Таким чином хакери намагаються дізнатися якусь секретну інформацію про розробки і неанонсовані проекти “яблучного” гіганта.
“Ви будете здивовані, дізнавшись, як багато людей звертаються до нас, простих співробітників Apple. Ви отримуєте листи, в яких вам пропонують тисячі за пароль від вашого облікового запису Apple. Я міг би завтра продати логін і пароль від мого Apple ID за € 20 000 (£ 15 000 / $ 23 000) “, – розповів один зі співробітників Apple.
Колишній співробітник Apple говорить, що хакери в основному “полюють” за тими, хто лише недавно приєднався до компанії, ніж тими, хто вже давно працює і дорожить своїм місцем.
Всім відомо, наскільки старанно Apple тримає в секреті всю інформацію про розробки, тому цікаво, що саме хакери намагаються знайти в акаунтах ірландських співробітників, так як в Ірландії немає дослідних центрів компанії, а тільки магазини та сервісні центри.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас