Volkswagen хоче вивести свої вантажівки на біржу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen хоче вивести свої вантажівки на біржу

Фондовий ринок
832
Підрозділ по випуску важких вантажівок Volkswagen розглядає варіанти покупки активів і проведення IPO, повідомляє Новий час з посиланням на заяву глави підрозділу Андреаса Ренлшера.
Згідно з його заявою, США – єдиний ринок, де випуск вантажних автомобілів німецького автовиробника не представлений в значній мірі і є для нього ключовим напрямком зростання поряд з Китаєм.
У різних регіонах вантажний транспорт сильно відрізняється один від одного, тому розвиток операцій в США, швидше за все вимагає покупки активів.
“Ми хочемо стати лідером галузі в плані рентабельності, орієнтованих на споживачів інновацій та глобальної присутності, але необов’язково в плані обсягів продажів”, – заявив Реншлер.
Дизельний скандал, з випуску легкових автомобілів, що стався навколо підрозділу Volkswagen, не зачепить бізнес з виробництва вантажівок.
Зміни в керівництві компанії підтримують реалізацію плану, який допоможе збільшити свободу дії для підрозділу з випуску вантажівок спільно з брендами MAN, Scania і Volkswagen.
Китай, як великий світовий ринок вантажних автомобілів, ймовірно не буде рости в цьому році. Але це не втримає Volkswagen від розвитку діяльності в цій країні, розповідає Реншлер. Німецька компанія розвиває спільне виробництво з місцевим партнером – Sinotruck Hong Kong Ltd і також продає власні вантажівки MAN і Scania
Реншлер каже, що компанія веде переговори про спільні проекти з іншими китайськими компаніями, включаючи China FAW Group Corp.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас