7 подкастів, які варто послухати, якщо ви вирішили заснувати власний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 подкастів, які варто послухати, якщо ви вирішили заснувати власний бізнес

Особисті фінанси
2272
Ви зайнята людина. Повноцінна щоденна робота, обов’язки по дому та розробка власного бізнес-плану – вам є чим зайнятися.
І поки ви читаєте про те, як заснувати компанію, відвідуєте вечірні заняття та зустрічаєтесь з іншими підприємцями, аби перейняти їх досвід, часу та енергії ні на що більше не залишається. І тут подкасти вступають в гру.
По дорозі на роботу, або на тренування, або в будь-яке інше місце, у вас є трохи вільного часу, коли ви можете в навушниках послухати якийсь інформативний та корисний подкаст.
Пропонуємо підбірку з семи подкастів (увага! усі випуски – англійською мовою, – ред.), які навчать вас як самостійно побудувати бізнес та керувати ним.
StartUp
Якщо ви хочете знати що відбувається “за лаштунками” стартапів, послухайте StartUp Аудіошоу готує мережа Gimlet Media.
Тут ви дізнаєтесь, як це – день у день працювати в бізнесі. В кожному сезоні подкастів ведучий Алекс Блумберг розбирає організацію та роботу різних компаній. Теми подкастів включають презентацію бізнес-плану, інвестиції, борги. Гості подкастів не бояться говорити про свої помилки. Історії справжні – і дуже повчальні.
2. Entreleadership
Entreleadership – подкаст, який названий на честь одноіменної книги Дейва Ремсі. Кен Коулман, ведучий подкастів, проводить інтерв’ю з сучасними топ-підприємцями. Вони розповідають свої історії і дають поради іншим підприємцям. Серед нещодавніх гостей – Марк Кубан (Mark Cuban), Даймонд Джон (Daymond John) та Сет Годін (Seth Godin).
3. EOFire
Вам завжди буде що послухати, якщо ви підпишетеся на щоденні подкасти EOFire . Більше 1,100 випусків шоу доступні на iTunes. В них мова йде про найгірші помилки підприємців і моменти, коли бізнесмени вигадували свої кращі ідеї.
Також у випусках є час “блискавичних питань”: коли ведучий Джон Лі Дюма ставить гостям низку питань, аби витягнути з них різноманітні примудрості. Також у ведучого є цікавий блог, в якому можна знайти додаткові навчальні матеріали про те, як керувати бізнесом.
4. Mixergy
Ендрю Уорнер, засновник Mixergy, – ще один плідний автор подкастів. На його сторінці більше 1200 годин мовлення, яке доступне на Itunes. Останні випуски доступні безкоштовно, але інші можуть бути доступними з платної підписки на веб-сайті Уорнера.
Подкасти включають в себе інтерв’ю з власниками бізнесу, як то Нілом Пателом з Quick Sprout та Тімом Феррісом з “The 4-Hour Work Week.” Сам ведучий є успішним підприємцем. Ще не маючи тридцяти років, він став співзасновником бізнесу, що заробив $ 30 млн у сфері продажів.
5. Build a Badass Business
Як не послухати подкаст з такою назвою? Його засновниця – Дайан Санфіліппо, автор кількох бестселерів, розповідає про управління бізнесом та хитрощі маркетингу. Ведуча радить всі сили віддавати своїй справі, розповідає про самомотивацію, як ставити цілі та досягати їх.
Вона більшою мірою розкриває психологічну сторону ведення бізнесу – сумніви у власних силах, як сприймати та реагувати на критику. Не обходить увагою і маркетингові прийоми – як кілька разів використати промо-відео або як зробити краще фото для Instagram-сторінки вашого бізнесу.
6. My Wife Quit Her Job
Коли дружина Стіва Чжоу була вагітна, вони домовилися, що вона піде з роботи і зосередитися на вихованні дитини. Так Стів вирішив почати онлайн бізнес, щоб поповнити сімейний бюджет. Протягом одного року, він заробив більше, ніж $ 100,000 в своїй компанії.
У своєму подкасті він зосереджується на темі ecommerce, як у широкому контексті, так і на більш конкретних прикладах. В нещодавньому випуску він розповів про те, як продати свій інтернет-магазин на Reddit.
На його подкаст Моя дружина залишила свою роботу, він говорить конкретно про електронної комерції і охоплює такі теми, широкі і конкретні. Деякі недавні епізоди про те, як просунути свій інтернет-магазин на Reddit.
7. How to Start a Startup
Сем Альтман, президент бізнес-акселератора Y Combinator, веде подкасти How to Start a Startup . В ньому поки 20 випусків і вони містять аудіо із лекцій, які проводилися у Стенфордському університеті.
Серед спікерів – Марісса Майєр з Yahoo та інвестор Бен Горовіц. Вони вчать про те, як залучити інвесторів, зібрати хорошу команду та створити корпоративну культуру. Кожен 50-хвилинний епізод містить поради від кращих підприємців.
Kylie Ora Lobell, WeWork
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас