Одесити створили iOS-додаток, в якому можна купувати телефонні номери по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одесити створили iOS-додаток, в якому можна купувати телефонні номери по всьому світу

Особисті фінанси
768
Одеський розробник KeepSolid представив нове VoIP-додаток KeepSolid Phones для iOS, за допомогою якого користувачі можуть купити телефонні номери в різних країнах і заощаджувати на дзвінках за кордон з рідного міста.
Тарифікація дзвінків і SMS буде вироблятися за розцінками операторів країни, в якій куплений номер. Наприклад, вартість хвилини розмови в США становить 5 центів, а SMS – 15 центів. Вартість номерів залежить від країни. Так номер в США обійдеться $ 2 в місяць, а в Японії – $ 10 / міс. Сам додаток безкоштовний.
Щоб купити номер, потрібно зареєструвати обліковий запис у додатку. Кожному новому користувачеві додатки розробники надають один телефонний номер безкоштовно на сім днів і $ 1 на рахунок для дзвінків і SMS.
Крім економії на спілкуванні, KeepSolid Phones можна використовувати для реєстрації в іноземних інтернет-магазинах, щоб купувати онлайн без посередників. У деяких ритейлерів за кордоном верифікація аккаунта відбувається за номером телефону.
Телефонні номери можна купувати для тимчасового використання, наприклад, пошуку роботи або квартири. Потім номер можна видалити. Також тимчасовий телефонний номер можна використовувати при реєстрації на сайтах, форумах, заповнюючи анкети для отримання знижкових карт
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас