Нафта дешевшає в очікуванні даних про зростання запасів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає в очікуванні даних про зростання запасів у США

Енергетика
876
Ціни на нафту йдуть вниз в очікуванні публікації в середу даних, які, як очікується, покажуть чергове зростання запасів палива на ринку США, повідомляє агентство Bloomberg.
Ціни березневих ф’ючерсів на марку Brent на лондонській біржі ICE Futures до 6:50 по Києву в середу впали на 1,3% – до $ 31,37 за барель.
Ціни контрактів на марку WTI на березень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу знизилися 1,9% – до $ 30,86 за барель.
Напередодні ціни росли на припущеннях, що ОПЕК і Росія досягнуть угоди про зменшення поставок для підвищення цін, а центральні банки світу розширять заходи зі стимулювання економіки.
Учасники ринку чекають публікації даних про обсяги запасів нафти в США. Міністерство енергетики країни оприлюднює їх у середу о 17:30 за Києвом. За прогнозами аналітиків, товарні запаси нафти виросли на 4,1 млн барелів за минулий тиждень – до 486, 5 млн барелів. Це більш ніж на 120 млн барелів вище середнього показника для даного сезону за останні п’ять років.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас