Google побудує в Індії найбільшу в світі громадську Wi-Fi мережу (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google побудує в Індії найбільшу в світі громадську Wi-Fi мережу (відео)

Технології&Авто
274
На цьому тижні компанія Google почала будівництво в Індії найбільшої в світі громадської Wi-Fi мережі. Першою точкою став Центральний залізничний вокзал Мумбаї, а вже до кінця поточного року корпорація планує запустити безкоштовний Wi-Fi на сотні станцій по всій країні. Зрештою Google обладнає 400 станцій, щоб 23 млн чоловік, які щодня користуються поїздами, могли насолоджуватися високошвидкісним бездротовим Інтернетом.
“Отже, якщо ви знаходитесь на Mumbai Central або, в найближчому часі, на одній з чотирьох наступних станцій, вам доступний високошвидкісний Wi-Fi, якщо в списку доступних мереж Wi-Fi на вашому пристрої буде “RailWire Wi-Fi”. Якщо ви побачите таку мережу, то дотримуйтесь простих пунктів, щоб отримати доступ до Інтернету на телефоні і двох додаткових пристроях, таких як ноутбук або планшет. Для цього потрібно мати індійський номер телефону, щоб отримати код доступу”, – пояснює Google.
Щоб деякі користувачі не сиділи цілими днями і не скачували великі файли, знижуючи тим самим швидкість для інших, після першої години підключення до мережі швидкість буде обмежена.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас