Голосовий помічник Cortana навчився шукати інформацію про зустрічі в електронній пошті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосовий помічник Cortana навчився шукати інформацію про зустрічі в електронній пошті

Технології&Авто
197
Останнє оновлення Cortana принесло підтримку цифровим помічником відразу двох нових нових функцій. По-перше, голосовий асистент навчився нагадувати користувачеві про заплановані заходи, інформація про яких міститься в електронній пошті. Наприклад, якщо користувач намітив зустріч на 17:00, то Cortana, попередньо просканувавши електронні листи, запропонує встановити картку з нагадуванням.
Розробники запевняють, що дана функція віртуального помічника, розроблена спільно з підрозділом Microsoft Research, працює строго локально. Це означає, що ніякі додаткові дані Microsoft відправлятися не будуть. Крім того, за допомогою Cortana користувач тепер зможе замовляти таксі Uber, відстежувати рейси або посилки, встановлювати зав’язані на локаціях нагадування і багато іншого.
Друга нова функція Cortana призначена для пошуку запитів про зустрічі, які мають відбутися поза робочим часом, з метою подальшого активного нагадування про них. Наприклад, якщо користувачеві прийде запит про зустріч, яка повинна відбутися в 19:00, то Cortana запропонує перенести її на більш зручний час. Якщо ж зустріч є дуже важливою, і її перенесення здійснити не можна, то Cortana попередить про це. Ця функція поки буде доступна у свіжій збірці Windows 10, призначеної для учасників інсайдерської програми, які проживають у США та Британії. Пізніше нововведення стане доступним для всіх.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас