Податкова міліція виявила факт незаконного заволодіння 480 млн гривень державних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція виявила факт незаконного заволодіння 480 млн гривень державних коштів

Кримінал
930
Податкова міліція виявила факт незаконного заволодіння 480 млн гривень державних коштів.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан.
“Співробітники податкової міліції припинили незаконну спробу заволодіння державними коштами в розмірі 480 млн гривень”, – написав він.
Встановлено, що зловмисники, використовуючи реквізити фіктивного підприємства, зареєстрованого на жителя Донецька, подали державному підприємству завідомо неправдиву інформацію для участі в конкурсних торгах.
За словами Білана, торги проводилися за вибором підприємства для технічного переоснащення світильників з лампами розжарювання на світильники на підставі LED технологій в містах Балта та Ізмаїл (обидва – Одеська область), навчальних закладах Дарницького, Дніпровського, Оболонського та Деснянського районів Києва, державних адміністрацій у Коростені Житомирській області та в Запорізькій області.
В даний час відомості про вчинення кримінального злочину за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Як повідомлялося раніше, податкова міліція ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 200 млн гривень у Києві.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас