«ВКонтакте» може створити соцмережу на основі фотододатку Snapster — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ВКонтакте» може створити соцмережу на основі фотододатку Snapster

Технології&Авто
318
Влітку минулого року соціальна мережа «ВКонтакте» представила мобільний додаток Snapster, призначений для роботи з фотографіями. Як тепер стало відомо, на основі цього продукту, ймовірно, буде створена нова соціальна мережа.
Новий сервіс запрацює на домені snapster.io. В основу соцмережі ляже концепція так званих «фотокімнат» – аналога спільнот у «ВКонтакте» з упором на публікацію зображень. Зокрема, будь-який пост вимагатиме наявності картинки.
Відзначається, що з кожною «фотокімнатою» можна буде асоціювати кількох авторів – вони зможуть публікувати і редагувати зображення і текст.
Зрозуміло, працювати з новою соціальною мережею користувачі зможуть через мобільний додаток. Нагадаємо, що програма Snapster дозволяє обробляти знімки за допомогою вбудованих фільтрів, а також покращувати зображення за допомогою фоторедактора. Крім того, можна відсилати самознищувальні фотографії.
Передбачається, що формування соцмережі на базі додатки Snapster дозволить «ВКонтакте» потіснити Instagram на російському ринку. Про орієнтовні строки запуску нового сервісу, на жаль, нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас