LG реєструє патент на смартфон з круговим дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG реєструє патент на смартфон з круговим дисплеєм

Технології&Авто
1091
Деякі виробники мобільних пристроїв періодично вирішуються на сміливі експерименти, що стосуються зовнішнього вигляду смартфонів.
Наприклад, не так давно LG випустила смартфон з двома дисплеями, а Samsung представила вже кілька пристроїв з загнутими на бічні грані екранами. Проте це швидше виняток, і на сьогоднішній день багато смартфони, доступні на ринку, схожі один на одного. Змінити існуючий стан речей в перспективі зможе компанія LG. Днями в мережі з’явилася інформація про те, що виробник зареєстрував патент, в якому описаний дизайн нового девайса.
Відповідно до патенту, LG займається створенням смартфона, дисплей якого буде загнутий не тільки на бічні грані, але і переходити на задню кришку апарату. Фактично екран буде повністю огинати весь пристрій.
Основна проблема реалізації даної ідеї полягає в тому, що в патенті описується виключно дизайн мобільного пристрою. Це означає, що LG належить не тільки зайнятися роботою над безшовним гнучким дисплеєм для смартфона, але і програмним забезпеченням. Потрібно навчити оболонку працювати з бічними гранями екрану, а також з його задньою стороною.
В області подібних розробок у LG практично немає конкурентів. Раніше аналогічний патент був зареєстрований компанією Apple. При цьому “яблучна” корпорація зайшла набагато далі, зареєструвавши не тільки дизайн, але і проект всього пристрою. Вперше дані про патент Apple з’явилися ще в березні 2013 року. Але хто з цих двох компаній першим зробить на ринку революцію і вчинить її взагалі – поки невідомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас