Чиновники Дніпропетровської області завдали державі понад 2,5 млн грн збитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники Дніпропетровської області завдали державі понад 2,5 млн грн збитків

Кримінал
401
У Дніпропетровській області чиновники комунального закладу завдали державі понад 2,5 млн гривень, які призначалися для проведення робіт з капітального ремонту фундаменту будівлі пансіонату для людей з обмеженими можливостями. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.
Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Дніпропетровській області встановили, що на проведення робіт з капітального зміцнення фундаменту будівлі пансіонату для людей з обмеженими можливостями та іншими недоліками одного з районів області з бюджету були виділені кошти в сумі понад 3,5 мільйона гривень.
Посадові особи управління Дніпропетровської ОДА, будучи замовником, уклали з підрядником договір на проведення вищевказаних робіт.
Так, з метою власного збагачення, чиновники підписали фіктивні акти виконаних робіт, неправдиві відомості про завищення обсягів виконаних робіт. Також встановлено, що на момент підписання актів було виконано тільки 25% робіт від загального обсягу.
Отже, посадові особи завдали держав більш 2,5 млн грн збитків.
Відкрито кримінальне провадження за фактом службового підроблення. Зараз встановлюється обсяг і якість виконаних робіт.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас