Шуфрич підтвердив інформацію про покупку акцій річпорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шуфрич підтвердив інформацію про покупку акцій річпорту

Фондовий ринок
1179
Народний депутат Нестор Шуфрич підтвердив інформацію про те, що будівля Київського річвокзалу належить компанії, пов’язаній з ним і екс-головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби політика.
“Нестор Шуфрич підтвердив, що на вторинному ринку компаніями, які мають відношення до його сім’ї, були придбані акції Київського річкового порту”, – сказано в заяві.
“Сьогодні ці активи передані в управління для подальшого освоєння інвестицій та розвитку. У разі реалізації інвестиційного проекту буде забезпечено від 500 до 1000 робочих місць”, – зазначили в прес-службі.
“Наголошуємо, що одним з основних принципів інвестиційної діяльності компаній, що мають відношення до сім’ї Шуфричів, є неучасть у первинній приватизації держкомпаній, а придбання активів саме на вторинному ринку, що мало місце у випадку з Київський річпорт, і будівництво нових об’єктів “з нуля” , – сказано в заяві.
Як відомо, 19 січня з’явилася інформація про те, що будівлю Київського річвокзалу, який обіцяють переробити на ресторанну галерею, належить компанії, пов’язаної з екс-головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським і народним депутатом Нестором Шуфричем.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас