Sony в травні почне випуск датчиків зображення для автомобільних камер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony в травні почне випуск датчиків зображення для автомобільних камер

Технології&Авто
490
У другому кварталі корпорація Sony організовує масове виробництво високочутливих датчиків зображення IMX224MQV, розроблених спеціально для використання в автомобільних камерах.
Виріб являє собою 1/3-дюймовий КМОП-сенсор з 1,27 млн пікселів. При максимальній роздільній здатності можливий запис відео зі швидкістю 120 кадрів в секунду з 10-бітною глибиною кольору або 60 кадрів в секунду з 12-бітною глибиною кольору.
Головною перевагою датчика є можливість отримання кольорових зображень при дуже слабкому освітленні – 0,005 люкс. Це дозволяє вести зйомку в будь-яких умовах, навіть практично в повній темряві. Таким чином, камери на основі названого сенсора зможуть застосовуватися в передових комплексах автопілотування, де вкрай важливо мати повне уявлення про навколишнє оточення в будь-яких умовах руху.
Про розробку датчика IMX224MQV було оголошено ще восени 2014 року, тоді ж Sony почала пробні поставки виробів. Масовий випуск новинки планувалося почати в кінці 2015-го, проте з організацією виробництва виникли складнощі. Тому строки довелося зрушити приблизно на півроку. Тепер повідомляється, що комерційний випуск рішення буде освоєно в травні. Таким чином, очікувати появи перших автомобільних камер на основі IMX224MQV можна вже в другій половині поточного року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас