У державних банках менше ризиків, ніж в інших банках, - голова правління Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У державних банках менше ризиків, ніж в інших банках, - голова правління Укргазбанку

Кредит&Депозит
2214
За останні пару років державні банки розвиваються набагато швидше й активніше, ніж це було роками раніше. Про це в ході економічного подкасту на Finance.UA заявив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Найбільше державні банки просуваються і розвиваються в ринковому сегменті.
“Сьогодні споживач банківських послуг – роздрібний споживач, йому звичайно дуже важлива надійність, яку дають державні банки”, – зазначив Кирило Шевченко.
Але якщо державний банк не надає клієнту якихось елементарних сервісів, то на жаль, вибір не буде однозначно на користь державного банку. До того ж, як заявив голова правління Укргазбанку, стрімке зростання держбанків і збільшення їх частки в економіці не є стихійним для економіки країни.
“Державні банки, на відміну від комерційних, традиційно більше працювали з державним сектором економіки, а державний сектор економіки не є не контрольованим. Тому стихійного впливу очікувати від державних банків не варто, навпаки, сьогодні вплив державних банків на економіку є більш керованим інструментом, ніж комерційна частка банківської системи “, – підсумував Кирило Шевченко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас