LG Electronics інвестує майже $ 500 млн у розширення випуску сонячних батарей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG Electronics інвестує майже $ 500 млн у розширення випуску сонячних батарей

Енергетика
360
Південнокорейська LG Electronics планує значно розширити підрозділ, що займається рішеннями в області сонячної енергії, повідомляється в прес-релізі компанії.
LG підписала угоду з корейським містом Куми (Gumi) про інвестиції в розмірі 527, 2 млрд вон ($ 435 млн) в розширення розташованого там виробництва сонячних панелей.
В даний час на підприємстві працює вісім виробничих ліній, до них будуть додані ще шість. До 2018 року LG має намір збільшити сумарну ємність випускаються панелей до 1,8 ГВт з нинішніх 1 ГВт.
До 2020 року компанія планує потроїти обсяг продукції і довести її до 3 ГВт, що еквівалентно споживанню електроенергії 1 млн домогосподарств.
“В результаті цих інвестицій підрозділ сонячної енергії LG зможе зайняти більш впевнені позиції на ринку з хорошим доробком на активний розвиток в майбутньому, – заявив Лі Санг-бонг (Lee Sang-bong), президент LG і глава підрозділу енергетичного центру і B2B департаменту. – LG активно брала участь у розвитку технологій сонячної енергії протягом останніх двох десятиліть, і ми впевнені, що масові користувачі більш ніж готові серйозно розглядати сонячні батареї в якості енергетичних рішень у себе вдома “.
LG Electronics, заснована в 1958 році, є однією з найбільших у світі компаній у сфері виробництва електроніки, засобів мобільного зв’язку і побутової техніки. Штат налічує близько 83 тис. Чоловік, які працюють в 119 філіях компанії по всьому світу. Підрозділ сонячної енергії LG почало працювати в 1995 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас