Boeing пропонує використовувати стелі літаків як екрани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing пропонує використовувати стелі літаків як екрани

Технології&Авто
386
Американський авіабудівний концерн Boeing запропонував використовувати стелю в салоні пасажирських літаків як екран. Виводити на стелю зображення можна різними способами: встановивши на нього дисплеї або використовуючи проектори.
За оцінкою концерну, таке рішення дозволить полегшити перельоти для пасажирів. Під час польоту на стелю можна виводити розслабляючий відеоряд, наприклад, мальовничі фотознімки різних місць в країні, куди летить пасажир. За допомогою проекторів на стелю можна транслювати також зображення хмар на синьому тлі при польотах в денний час або зоряне небо – у нічний.
Відзначимо, в квітня 2014 року американська компанія Skie Aerospace представила проект перспективного надзвукового бізнес-джета Spike S-512. У салоні цього літака будуть широко використовуватися повнокольорові дисплеї, які повинні будуть замінити ілюмінатори. У компанії прийшли до висновку, що на високих швидкостях польоту ілюмінатори негативно впливають на загальну міцність конструкції.
Нагадаємо, що раніше авіакомпанія Virgin Atlantic заявила, що готує літак з прозорою підлогою, щоб пасажири могли милуватися хмарами і розкинулися внизу панорамами земної поверхні.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас