Створено каво-машину, яка здатна наносити селфі та інші знімки на поверхню кавової пінки (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено каво-машину, яка здатна наносити селфі та інші знімки на поверхню кавової пінки (відео)

Технології&Авто
924
Компанія Steam CC створила оригінальну кава-машину Ripple Maker, яка здатна наносити селфі та інші знімки на поверхню пінки кавового напою.
Після закінчення приготування напою (латте, капучіно та ін) на поверхню його пінки наноситься зображення. Причому, користувач може сам вибрати, яке зображення потрібно нанести. Для цього можна скористатися мобільним додатком. За словами розробників, відправити зображення на кавову пінку не складніше, ніж розмістити фотографію в соціальній мережі.
Поки що доступна лише версія програми для iOS, версія для Android очікується в наступному місяці. Додаток дозволяє виконувати базові функції по редагуванню відправляється на «друк» знімка, виконувати кадрування і масштабування.
На поверхню пінки також можна наносити не тільки фотографії, але і повідомлення або привітання. Надалі розробники мають намір розширити бібліотеку контенту для «друку». Крім того, додаток здатний самостійно знаходити розташовані поблизу ресторани і кафе, де можна нанести зображення на пінку.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас