Skype запустив миттєвий переклад для користувачів Windows-версії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype запустив миттєвий переклад для користувачів Windows-версії

Технології&Авто
782
Skype продовжує святкувати 10-річчя старту відеодзвінків запуском корисних фішок. Вчора функція Skype Translator стала доступна абсолютно всім користувачам клієнта для Windows. Щоб включити її, досить оновити Skype до останньої версії, якщо у вас вимкнено автооновлення.
Переклад в реальному часі працює як для відеодзвінків, так і для голосу, а також для текстових повідомлень. Правда, для голосу поки запущено всього сім мов: китайська, англійська, французька, німецька, італійська, португальська та іспанська. Для текстових повідомлень переклад працює на 50 мовах, у тому числі на українській, російській та клінгонській.
Щоб використовувати Skype Translator для Windows, відкрийте з контактів будь-якого користувача, натисніть на значок глобуса вгорі праворуч, виберіть мовну пару, а потім активуйте функцію. Зверніть увагу: у вікні перекладу відразу буде значитися, який саме переклад доступний для цієї мовної пари – голос або текст.
Потрібно відзначити, що перекладач працює поки неідеально, у випадку з англо-російською парою часто використовується буквальний переклад, але це все ж краще, ніж нічого. Розробники обіцяють працювати над якістю перекладу.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас