Альфа Груп розповіла, чим їй вигідна покупка Укрсоцбанку, - прес-служба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа Груп розповіла, чим їй вигідна покупка Укрсоцбанку, - прес-служба

Кредит&Депозит
1664
Група UniCredit планує уступити пряме володіння Укрсоцбанком, а натомість стати акціонером диверсифікованої банківської групи в СНД.
Про це Finance.UA повідомила прес-служба Альфа – Банку України, коментуючи інформацію про угоду.
“Група співпрацюватиме з ABH Holdings SA, щоб і надалі підтримувати своїх українських клієнтів. Операцію планується завершити протягом 2016 року, після чого акціонери ABH Holdings SA (ABHH) визначаться зі стратегічним розвитком Укрсоцбанку в рамках банківської групи. Поки подальші кроки в угоді – це отримання необхідних юридичних узгоджень. У наших акціонерів є можливість і бажання розвивати свій бізнес тут, вони вірять в Україну. Тому було рішення збільшувати частку ринку саме зараз. В акціонерів також є амбітні плани з розвитку банківського бізнесу в Європі, і партнерство з UniCredit – крок до їх реалізації “, – заявила прес-служба банку.
До того ж, як перевагу, у прес-службі зазначили, що угода між двома групами банків дозволить ABHH створити провідного гравця в роздрібному та корпоративному банкінгу, що має потужну платформу для росту і розвитку.
 
“Група UniCredit має великий досвід роботи в 17 країнах Європи та технологічні ноу-хау для забезпечення розвитку ABHH на міжнародних ринках”, – додали представники прес-служби.
Нагадаємо, Альфа-банк купує 100% акцій “Укрсоцбанку” в італійської групи UniCredit.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас