Мобільні оператори почали вибивати з банків гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні оператори почали вибивати з банків гроші

Кредит&Депозит
2013
Мобільні оператори почали вибивати з українських банків гроші.
Так, Господарський суд столиці своїм рішенням зобов’язав Платинум Банк повернути МТС 250 млн гривень. У постанові суду уточнюється банк тягнув з поверненням коштів ще з осені 2014 року.
Платинум Банк не відноситься Нацбанком в категорію неплатоспроможних фінустанов. Регулятор також офіційно не повідомляв про застосування будь-яких санкцій щодо цього банку. Хоча, юристи запевняють, що скарги з боку вкладників надходили неодноразово.
“Це не перший казус з Платинум Банком – на нього скаржаться і приватні вкладники. На те, що їм видають гроші із запізненням – не тоді, коли це передбачено депозитним договором. Аналогічні випадки останній рік виникають і з Фортуна Банком: клієнти звертаються за консультаціями з оформленню судових позовів до цій фінустанові. Часто вкладники судяться і з Приватбанком. Зазвичай з двох причин: це неповернення кримських вкладів громадянам, які проживають на територіальній України, а також через неповернення депозитів під виглядом фінмоніторингу. Людям не віддають гроші, посилаючись на те, що перевіряють ті на чистоту – виконують функцію фінансового моніторингу. Вкладники вважають це банальним вивертом, щоб потягнути з поверненням коштів, і вже готують судові позови”, – зазначив старший партнер адвокатської компанії Кравець і партнери Ростислав Кравець.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас