Twitter може перетворити повідомлення користувачів в рекламу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter може перетворити повідомлення користувачів в рекламу

Технології&Авто
98
Сервіс Twitter розробляє формат реклами, який дозволяє рекламодавцям вбудовувати повідомлення користувачів у свої рекламні кампанії. Продукт вже тестується, а мета його полягає в тому, щоб ті чи інші компанії могли знаходити твіти з позитивними відгуками про бренд або продукт і використовувати такі твіти для просування продуктів. Таким чином, у рекламодавців з’явиться ще один спосіб просування через простих користувачів.
Виявивши твіт з позитивним відгуком про продукт, рекламодавець за допомогою нової функції зможе швидко відправити особисте повідомлення автору твіти з пропозицією використовувати повідомлення в рекламній кампанії в Twitter. Поки не ясно, яким чином буде здійснюватися пошук позитивних відгуків, проте, швидше за все, займатися цим будуть працівники компанії, а не штучний інтелект.
Новий рекламний формат був представлений обмеженому числу рекламодавців в рамках виставки CES 2016 – ймовірно, на майданчику Twitter, виконаної в стилі тематичного парку. Повідомляється, що реклама нового формату буде виглядати як стандартний рекламний твіт «поверх ряду інших схожих твітів від користувачів».
Таким чином, це ще одна спроба Twitter показати рекламодавцям свою рекламну міць. Минулого тижня компанія запустила ще одну можливість для рекламодавців, що дозволяє більш гнучко і швидко настроювати промо-твіти.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас