MAD Glass зробить звичайні окуляри "розумнішими" (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MAD Glass зробить звичайні окуляри "розумнішими" (відео)

Технології&Авто
309
“Розумні” окуляри поки не можна назвати масовим продуктом, але виробники продовжують випускати подібні пристрої, сподіваючись, що ситуація зміниться.
Наприклад, не так давно китайський стартап Dragon Creative вийшов на Kickstarter з новою цікавою розробкою під назвою MAD Glass. Фактично новинка є окремим пристроєм, який можна закріпити на окулярах, але за своїми функціональними можливостями гаджет схожий на Google Glass, тому його можна віднести до “розумних” окулярів.
За словами розробників, MAD Glass в першу чергу стане в нагоді мандрівникам або туристам. За допомогою цього пристрою вони зможуть не тільки побудувати маршрут, але й отримати іншу корисну інформацію. Ще однією цікавою “фішкою” MAD Glass є миттєвий переклад тексту. Розробники запевняють, що дана функція буде миттєво перекладати будь-які написи, що потрапили в поле зору користувача на вибрану мову.
Крім того, окуляри можна буде використовувати для спілкування, здійснення дзвінків і навіть ігор. Управління гаджетом здійснюється за допомогою голосових команд і сенсорної панелі на бічній поверхні MAD Glass.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас