Грабіжники за 27 секунд викрали більше 80 тис. євро з відділення болгарського банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжники за 27 секунд викрали більше 80 тис. євро з відділення болгарського банку

Кримінал
1079
Одне зі столичних відділень найбільшого в Болгарії банку UniCredit Bulbank піддалося нападу грабіжників, в результаті чого за 27 секунд було вкрадено близько 170 тис. левів (понад 86 тис. євро).
Як повідомили в прес-службі кредитної установи, пограбування відбулося увечері 5 січня – озброєні злочинці увірвалися до відділення банку в районі Люлин болгарської столиці Софії. Погрожуючи службовцям, вони викрали кілька мішків з грошима, в яких, за інформацією UniCredit Bulbank, перебувало близько 170 тис. левів.
Ніхто з клієнтів і співробітників не постраждав. Служба безпеки банку співпрацює з болгарською поліцією. Запис з камер відеоспостереження показує, що пограбування було скоєно за 27 секунд.
Зараз відділення банку працює в звичайному режимі. Клієнтів просять не турбуватися з приводу збереження своїх коштів – на них пограбування не відіб’ється, підкреслили в кредитній установі.
UniCredit Bulbank – найбільший банк Болгарії. Сформувався в 2007 році після злиття банків Bulbank, Biochim і Hebros Bank, які придбала італійська банківська група UniCredit Group.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас