Керівник одного з відділень банку в Київській області привласнив понад 90 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівник одного з відділень банку в Київській області привласнив понад 90 млн гривень

Кримінал
1222
У Київській області керівник одного з відділень банку вивів з фонду понад 90 млн гривень.
Про це повідомили в прес-службі Департаменту захисту економіки НПУ.
До працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Нацполіції в Одеській області надійшла заява від представників банківської установи. Вони повідомили, що з рахунку банку зникли більше 90 млн гривень.
Як з’ясувалося, на переміщення грошових коштів зловмисникам знадобилося менше доби. Гроші були перераховані на рахунки неіснуючих відділень банку. Як філії, так і касові операції існували тільки на папері.
Правоохоронці впевнені, що до фінансової операції причетні кілька людей. На даний момент вдалося встановити особу керівника одного з відділень столичного регіону, яка здійснила касові операції та привласнила понад 90 млн гривень банківського фонду.
Додамо, що банківська установа зареєстрована в місті Одеса і має регіональні управління та відділення по всій території України.
Жінці повідомили про підозру у заволодінні коштами в особливо великих розмірах. Їй загрожує від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі.
Працівники поліції вживають заходів зі встановлення кола осіб, причетних до злочинної угоді, а також місцезнаходження виведених коштів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас