Американець зібрав колекцію з 1,5 тис. активних кредиток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець зібрав колекцію з 1,5 тис. активних кредиток

Фінтех і Картки
1052
Американець Уолтер Кавана з 1971 року числиться в Книзі рекордів Гіннеса як людина, яка має найбільшу у світі кількість діючих кредитних карт.
Книга рекордів Гінесса називає Уолтера Кавана «Містером Пластик Фантастик».
На сьогоднішній день він зібрав колекцію з 1 497 дійсних кредитних карт. Розмір кредиту, який можна оформити по всіх картах в сумі складає $ 1.7 млн.
Крім рекордної кількості кредитних карт, Уолтер записаний в Книзі Гіннеса як власник найбільшого гаманця в світі вагою 17 кілограм. У нього поміщається 800 карт. Однак Кавана воліє зберігати свої кредитки в окремих банківських сейфах.
«Я почав наприкінці 1960-х», – сказав Кавана. «Ми з приятелем у Санта-Клара, штат Каліфорнія, посперечалися: той, хто зможе за рік зібрати більше кредитних карт – виграє обід. До кінця року я накопичив 143 карти. Мій друг – 138», – розповідає Кавана.
Уолтер може похвалитися ідеальним кредитним рейтингом. Найчастіше він використовує тільки одну кредитку і гасить заборгованість в кінці кожного місяця.
У гаманці рекордсмена є кредитні карти АЗС, авіакомпаній, барів і навіть магазину морозива в Техасі. Найнижчий кредитний ліміт по карті становить $ 50.
Крім діючих карт в його колекції є картонні і залізні кредитки, які були попередниками сучасних пластикових карт.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас