ЄБРР має намір виділити агрокомпанії "Кищенці" $5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР має намір виділити агрокомпанії "Кищенці" $5 млн

Кредит&Депозит
278
Європейський банк реконструкції та розвитку має намір виділити виробнику сільськогосподарської продукції компанії “Кищенці” (Черкаська область) 5 млн доларів.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЄБРР.
Наголошується, що Європейський Союз і ЄБРР реалізують програму прямої підтримки малих і середніх підприємств в країнах глибокої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.
Останній проект в рамках цієї спільної програми ЄС-ЄБРР і перший проект цього типу в Україні передбачає надання кредиту 5 млн доларів ТОВ “Кищенці” – приватному диверсифікованому виробнику сільськогосподарської продукції, розташованому в Черкаській області.
Агрокомпанія “Кищенці” веде діяльність у різних сферах – від вирощування зернових та овочевих культур до молочного тваринництва і свинарства.
“Близько 60% її продукції успішно експортується в Європейський Союз та інші країни. ЄС надасть з грантових коштів у рамках програми гарантію покриття першого втрат для цього кредиту”, – повідомляє банк.
Кредитні кошти будуть використані для оновлення парку комбайнів компанії і придбання додаткового сільськогосподарського обладнання, зокрема культиваторів.
Проект допоможе компанії “Кищенці” зміцнити свій експортний потенціал і впровадити сучасні сільськогосподарські технології і стандарти, що стане успішним прикладом для українського сільського господарства.
Нагадаємо, ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні.
Станом на 1 січня 2016 банк взяв зобов’язання з надання майже 11,9 млрд євро в рамках 357 проектів в країні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас