"Тріолан" інвестує 35,7 млн грн в будівництво мережі Wi-Fi у столичних лікарнях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Тріолан" інвестує 35,7 млн грн в будівництво мережі Wi-Fi у столичних лікарнях

Технології&Авто
472
ТОВ “Контент Делівері Нетворк” (Київ, ТМ “Тріолан”) має намір інвестувати не менше 35,7 млн грн в рамках реалізації проекту “Будівництво Wi-Fi мережі у комунальних закладах охорони здоров’я територіальної громади Києва для надання послуги доступу до мережі інтернет”, повідомляє Київське інвестиційне агентство (КІА).
“Орієнтовна вартість будівництва мереж в комунальних установах охорони здоров’я територіальної громади міста Києва складе не менше 35,7 млн грн. Крім того, інвестор внесе не менше 1,49 млн грн в бюджет на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури столиці”, – йдеться в повідомленні.
За даними КІА, в рамках проекту інвестор повинен буде за свій рахунок обладнати точки безкоштовного (на час дії інвестиційного договору) провідного доступу до мережі інтернет для персоналу, а також точки безкоштовного Wi-Fi доступу для відвідувачів та пацієнтів 155 медичних установ столиці.
“Будівництво мережі створить єдину інформаційну платформу для переходу на електронний документообіг, віддаленого запису на прийом до лікарів і обміну інформацією між фахівцями та установами онлайн”, – цитується в повідомленні голова дирекції соціально-гуманітарних проектів КІА Дмитро Турчак.
Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, ТОВ “Контент Делівері Нетворк” зареєстровано в 2013 році і займається діяльністю у сфері дротового і бездротового електрозв’язку.
Кінцевим бенефіціаром виступає ТОВ компанія “Тріолан Інк Лімітед” (Гонконг). Статутний капітал “Контент Делівері Нетворк” станом на початок 2016 року становить 20 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас