СБУ викрила контрабандну схему ввезення товарів в Україну на 1 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ викрила контрабандну схему ввезення товарів в Україну на 1 млн гривень

Кримінал
895
Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією і прикордонниками викрили в Одесі контрабандну схему ввезення до України техніки на мільйони гривень.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.
“Контейнери з товарами приходили в порт, після чого організатори свідомо перевищували встановлені терміни зберігання продукції на митному контролі. Потім службовці за підробленою документацією реалізовували вантаж у ряді комерційних структур, які, порушуючи законодавство, ввозили техніку на митну територію України без сплати відповідних податків та платежів”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, правоохоронці затримали черговий контрабандний вантаж вартістю майже десять мільйонів гривень. Співробітники спецслужби вилучили понад тридцяти п’яти тисяч предметів контрабанди. Зокрема, мобільні телефони та планшети, аксесуари до них, електрошокери та радіоприймачі.
“Відкрито кримінальне провадження за ст. 366 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до організації контрабандної схеми”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас