Американці назвали найбільш безпечні автомобілі в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці назвали найбільш безпечні автомобілі в світі

Технології&Авто
4831
Американський страховий інститут дорожньої безпеки IIHS назвав найбезпечніші машини 2015 модельного року, які представлені на автомобільному ринку США. Порівняно з попереднім рейтингом, кількість машин, які заслужили звання найбезпечніших, збільшилася на 32 моделі до 71 автомобіля.
Щоб потрапити в число переможців у номінації Топ-Safety Pick+, автомобілю необхідно не тільки показати хороший результат у стандартному наборі краш-тестів, але і володіти системами попередження фронтальних зіткнень. Машина повинна мати функцію автоматичного гальмування (аж до повної зупинки) або сповільнення на швидкостях до 12 і 25 миль/год.
Найбільш безпечні моделі в категорії Top Safety Pick+
- Lexus CT200h
- Acura TLX
- Volvo S80
- Mazda3
- Audi А3
- Honda CR-V
- Subaru Impreza
- BMW 2-Series
- Мазда СХ-5
- Subaru XV Crosstrek
А ось моделям, які претендують на звання Top Safety Pick, не обов’язково мати допоміжні системи запобігання ДТП, однак вони повинні показати хороший результат при всіх краш-тестах. У тому числі, отримати “хорошу” або “прийнятну” оцінку при ударі з 25-процентним перекриттям, що імітує удар об стовп. У список кращих увійшли в Volvo V60, Toyota Highlander, Mazda 6, Acura RLX, Acura MDX, Subaru Legacy, Hyundai Genesis, Lexus NX, Subaru Outback, Infiniti Q70, Mercedes-Benz M-Class, Toyota Camry, Lexus RC, Volvo XC60.
Найбільш безпечні моделі в категорії Top Safety Pick
- Chevrolet Spark
- Scion tC
- Volkswagen Passat
- Honda Fit
- Subaru BRZ
- Lincoln MKZ
Також у номінації відзначили Chevrolet Volt, Subaru WRX, Toyota Avalon, Dodge Dart, Volkswagen Golf, Mitsubishi Outlander Sport, Ford C-Max Hybrid, Volkswagen Golf GTI, Nissan Rogue, Ford Focus, Chevrolet Malibu, Toyota RAV4.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас