Дрони на платформі Qualcomm можуть самостійно орієнтуватися у просторі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дрони на платформі Qualcomm можуть самостійно орієнтуватися у просторі

Технології&Авто
394
Компанія Qualcomm розповіла про деякі можливості безпілотних літальних апаратів, що використовують платформу Snapdragon Flight.
Так, дрони на базі Snapdragon Flight можуть комплектуватися стереоскопічною камерою, яка дозволить в режимі реального часу будувати карту простору і планувати рух. При цьому враховуватиметься розташування всіх об’єктів на шляху прямування, що дозволить з високою ефективністю уникати зіткнень з перешкодами.
Одночасно літальний апарат забезпечить можливість здійснення відеозйомки у форматі 4K. Управляти роботою безпілотника можна буде через спеціальний додаток на планшеті, смартфоні або комп’ютері.
Після виконання поставленого завдання дрон зможе самостійно повернутися на злітно-посадкову площадку. Технологія Quick Charge забезпечить прискорену підзарядку акумуляторних батарей.
Дрони на платформі Snapdragon Flight, як очікується, з’являться на комерційному ринку в першій половині 2016 року. Про намір використовувати еталонну плату вже повідомила китайська компанія Yuneec, що спеціалізується на розробці споживчих і професійних безпілотників.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас