Цукерберг хоче створити штучний інтелект для допомоги по дому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цукерберг хоче створити штучний інтелект для допомоги по дому

Технології&Авто
286
Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг запланував в 2016 році створити штучний інтелект (ШІ), який буде допомагати йому по будинку, а також у роботі.
“Мета, яку я ставлю собі на 2016 рік – створити простенький штучний інтелект, який би управлявся зі справами по будинку і допомагав мені в роботі. Приблизно як Джарвіс в “Залізній людині”, – повідомив Цукерберг на своїй сторінці в соціальній мережі.
Створення штучного інтелекту Цукерберг планує почати з вивчення того, чого до сьогоднішнього дня досягли технології в цій сфері.
“Потім я буду вчити його розуміти мій голос, щоб управляти в нашому домі всім – музикою, світлом, температурою і так далі. Навчу його впізнавати моїх друзів по обличчю, коли вони дзвонять у двері”, – написав Цукерберг.
Також ІІ повинен буде допомагати йому в розробці сервісів і нових проектів.
За визнанням творця Facebook, він ставить перед собою нове завдання щороку. Наприклад, у минулі кілька років він обіцяв собі читати по дві книги на місяць, вивчити північнокитайську мову і знайомитись з новими людьми щодня. Темою нового року, за його словами, стане винахід “штучного помічника”.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас