Держбюджет-2016 передбачає суттєвий ресурс для підвищення зарплат військовослужбовцям та будівництва нового житла - Турчинов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держбюджет-2016 передбачає суттєвий ресурс для підвищення зарплат військовослужбовцям та будівництва нового житла - Турчинов

Казна та Політика
339
У державному бюджеті на 2016 рік запланований значний ресурс на покращення життя українських військовослужбовців, заявляє секретар РНБО Олександр Турчинов.
“Армія переможців неможлива без гідної зарплати, гідних умов проживання. Саме тому в держбюджеті на наступний рік запланований значний ресурс на підвищення зарплат військовослужбовцям, для будівництва нового житла, для створення гідних побутових умов у місцях несення служби”, – сказав він у середу на церемонії вручення ключів від квартир військовослужбовцям Національної гвардії України в с. Нові Петрівці (Київська обл.).
О.Турчинов зазначив, що обидва будинки, побудовані для військовослужбовців Нацгвардії, були зведені протягом 2015 року. Житловий комплекс побудований з використанням енергозберігаючих технологій, тут є дитячий майданчик. Найближчим часом заплановано будівництво ще двох таких будинків.
Секретар РНБО також привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. “Хочу побажати вам, щоб у ваших домівках завжди були радість і щастя, завжди панувала любов, щоб ви в оселях завжди чули дитячий сміх, щоб завжди ви поверталися додому, чесно і гідно виконавши свій військовий обов’язок”, – підкреслив він.
Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, ключі від квартир отримали 80 сімей військовослужбовців, у тому числі учасники бойових дій в районах Слов’янська, Попасної, Іловайська, Донецька, Маріуполя, Вуглегірська, Широкіно та Дебальцеве. Квартири в цих будинках є службовим житлом. З часом військовослужбовці зможуть їх приватизувати.
У 2015 році житло отримали 300 військовослужбовців Нацгвардії України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас