У Канаді через снігопади скасовуються авіарейси, тисячі людей залишилися без світла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Канаді через снігопади скасовуються авіарейси, тисячі людей залишилися без світла

Світ
589
В канадській атлантичній провінції Нова Шотландія більше 6 тис. споживачів залишилися без енергопостачання через сильні снігопади, що обрушилися на регіон. Про це повідомляє телеканал CBC.
В інших атлантичних провінціях Нью-Брансвік і Острів принца Едуарда також є перебої в подачі електроенергії через негоду, але точні дані поки не доступні. За інформацією Національного метеобюро, в цій частині Канади за добу може випасти більше 25 см снігу.
В місцевих аеропортах затримані або скасовані десятки авіарейсів, як правило, на місцевих напрямках. Поромне сполучення в регіоні через снігопад поки не порушено, як і не перекриті мости. Зокрема, Міст Конфедерації між Островом принца Едуарда і материковою провінцією Нью-Брансвік як і раніше відкритий для руху автотранспорту.
Повідомляється, що на сході Канади через сильний снігопад почали затримувати відправлення авіарейсів У канадському Калгарі через снігопад сталося понад 100 аварій. Перші в сезоні сильні снігопади обрушилися у вівторок також на сусідні провінції Квебек і Онтаріо, де, за прогнозом синоптиків, за добу може випасти понад 40 см снігу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас