Ощадбанк: «Дочка» Сбербанку РФ перейменувалася незаконно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк: «Дочка» Сбербанку РФ перейменувалася незаконно

Фондовий ринок
1726
Державний ощадний банк України (Ощадбанк, Київ) заявляє, що є єдиним законним власником торгової марки «Сбербанк» на території України. У зв’язку з цим стверджує про незаконність перейменування ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» в ПАТ «Сбербанк» (Київ).
Про це повідомляється на офіційному сайті Ощадбанку.
Держбанк вважає, що його права як власника зареєстрованих торгових марок порушені, і звертається до ПАТ “Сбербанк” (Київ) з вимогами негайно припинити будь-яке незаконне використання ТМ «Сбербанк» на території України при наданні фінансових послуг, оскільки це вводить в оману споживачів і порушує права Ощадбанку, і в найкоротші терміни перейменуватися.
Ощадбанк також планує направити відповідні звернення і заяви до Нацбанку України, Антимонопольного комітету та судових органів з метою сприяння у врегулюванні суперечки, припинення недобросовісної конкуренції і припинення порушення виключних майнових прав.
Ощадбанк відзначає, що його свідоцтва на торговельну марку «Ощадбанк» датовані 2003 роком, «Сбербанк» – 2007-м роком і Oschadbank – 2015 роком.
Нагадаємо, ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» перейменувався в ПАТ “Сбербанк” (Київ).
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас