Intel визнана найвпливовішою компанією на ринку «Інтернету речей» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel визнана найвпливовішою компанією на ринку «Інтернету речей»

Фондовий ринок
275
Виробник мікрочіпів Intel є найвпливовішою компанією на світовому ринку «Інтернету речей» (Internet of Things, IoT). Такий висновок зробили фахівці IoT Analytics на основі підрахунку кількості пов’язаних з цими технологіями згадок брендів на веб-сайтах і в соціальних мережах. Дослідження проведено в другій половині 2015 року.
За даними IoT Analytics, найбільш шанованими виробниками IoT-рішень є американські компанії: слідом за Intel йдуть IBM, Microsoft, Google і Cisco. Південнокорейське видання Yonhap відзначає присутність місцевих брендів Samsung і LG на 9-му і 11-му місцях списку відповідно.
«Хоча американські компанії як і раніше займають перші сім позицій, компанії з інших країн просуваються вперед. У першу чергу це стосується азіатських фірм, який зараз вступають в рейтинг», – йдеться у звіті IoT Analytics.
Японською NEC віддали 16-е місце в переліку найвпливовіших у світі IoT-компаній, китайська Huawei розташувалася на 18-му рядку.
«Інтернет речей» являє собою концепцію, в якій всі матеріальні об’єкти підключені до Мережі та можуть бути ідентифіковані іншими пристроями для обміну даними з метою підвищення ефективності та зручності тієї чи іншої роботи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас