Яресько розповіла про свою відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько розповіла про свою відставку

Казна та Політика
10340
Міністр фінансів України Наталія-Енн Яресько не збиралася йти у відставку у разі неприйняття податкової реформи та бюджету країни на 2016 рік.
“Я прийшла працювати на благо України. Проводити ті реформи, виконувати ті потреби, за які Міністерство фінансів відповідає. Якщо прийде той день, коли у мене не буде можливості щось зробити на цій посаді – я піду. Я сюди прийшла не заради крісла, не заради титулу, не заради мізерної зарплати “, – зазначила Яресько.
Вона розповіла, що поки бореться за те, щоб втілити урядову програму реформ і поліпшити ситуацію. “Я думаю, нам вдалося багато зробити в цьому році, але мені хочеться зробити ще більше. Стояти на місці нам не можна – час іде, світ змінюється, ринки формуються, переформатуються. Хто санкції наклав на нас, хтось – на іншого. Час дуже важливий “, – зазначила глава Мінфіну.
Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила “Закон про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2016 році” №3688. Таким чином, парламент підтримав компромісний варіант Податкового кодексу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас