Побороти корупцію в Україні неможливо без зменшення податків, - бізнесмен Чичваркін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Побороти корупцію в Україні неможливо без зменшення податків, - бізнесмен Чичваркін

Казна та Політика
685
Побороти корупцію в Україні неможливо без зміни регуляторної політики, зокрема, зменшення податків, вважає російський бізнесмен Євген Чічваркін.
“Не можна вважати себе повноцінним громадянином, якщо ти не платиш податки. Але ті податки, які зараз – їх платити неможливо. І Податкової кодекс, який зараз намагаються в Україні прийняти, по ньому ніхто платити не буде. Високі податки, які вимагає Євросоюз – це не шлях України, так як ця країна – це вольниця. І встановити рівень податків, які українці можуть і хочуть платити – його потрібно досягти тільки в ході діалогу з владою “, – сказав він в ході другого антикорупційного форуму в Києві.
Е.Чічваркін підкреслив, що зміна регуляторної політики повинна стати першим пунктам у реформах, що проводяться в Україні. Він також висловив переконання, що іноземні фахівці, залучені до проведення реформ в Україні, зокрема, колишні грузинські чиновники, здатні провести дані роботи.
“Сподіваюся, що зміни можливі. Я прошу українське суспільство довірити команді, яка вже на ділі довела, що щось може. Пропоноване в одеському пакеті реформ встановлення 25% податку на найм – це перший крок, який потрібно зробити. І можна домовитися з тим, щоб його платили все “, – зазначив він.
Е.Чічваркін бізнесмен також підкреслив, що у народів України і РФ є спільний ворог – це “пострадянське мислення”, що полягає в тому, що “закони прийняті кимось для когось, їх можна не виконувати, а обходити”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас