Російський геймер подав до суду на Bethesda: Через безперервну гру в Fallout 4 його звільнили з роботи і покинула дружина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський геймер подав до суду на Bethesda: Через безперервну гру в Fallout 4 його звільнили з роботи і покинула дружина

Світ
1514
Ігри можуть реально затягувати. Одного геймера з Красноярська затягнуло в Fallout 4 настільки, що він три тижні грав без зупинки. У підсумку його звільнили з роботи, а дружина подала на розлучення. Однак потерпілий вважає, що винен не він, а розробники гри, які не попередили гравців, що Fallout 4 викликає таку залежність. Тому він подав до суду на студію Bethesda і має намір відсудити у неї 500 000 рублів (трохи більше $ 7000).
Якби гравця попередили, що Fallout 4 як наркотик, все було б інакше, впевнений 28-річний житель Красноярська. «Я б її не купував або грав би тільки по вихідних і на Новий рік», – запевнив він. Адвокати «постраждалого» не мають досвіду роботи з подібними позовами, але хочуть подивитися, як далеко може зайти справа.
Для Росії це перший у своєму роді позов до геймстудії від прогніваного фана (українському правосуддю такі випадки також невідомі), проте західному світові скривджені гравці не в новинку. У 2010 році геймер з Гавайських островів подав до суду на розробників Lineage II і виграв. Можливо хлопцю з Красноярська теж пощастить.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас