Новим партнером «Лабораторії Касперського» стане китайська компанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новим партнером «Лабораторії Касперського» стане китайська компанія

Фондовий ринок
197
«Лабораторія Касперського» і китайська компанія Zhongguo Wangan в четвер уклали угоду про співробітництво у сфері кібербезпеки.
Про це під час другої Всесвітньої конференції з управління Інтернетом (World Internet Conference) журналістам повідомив особисто генеральний директор «Лабораторії Касперського» Євген Касперський.
Касперський також звернув увагу на те, що КНР не має програмнихї засобів, які забезпечували б надійний захист від кіберзагроз. «У Китаю зараз немає достатньо якісних програм, що захищають від кібератак, тому ми готові до співпраці», – зазначив він.
Разом з тим Китай, як і інші країни, регулярно стикається з проблемами в області інформаційної безпеки. «Цифрові технології одні й ті ж скрізь: ті ж самі залізяки, ті ж самі операційні системи, той же софт, ті ж хакери і кіберзлочинці», – сказав Касперський, зазначивши, що атаки на промислові об’єкти трапляються все частіше. Найчастіше вони стають справою рук звичайних злочинців, проте в майбутньому слід чекати і появи кібертерористів, що представляють куди більшу загрозу, застеріг гендиректор антивірусної компанії.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас