Один з найбільших світових виробників залізничної техніки цікавиться українським ринком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших світових виробників залізничної техніки цікавиться українським ринком

Фондовий ринок
3738
Один з найбільших світових виробників залізничної техніки канадська компанія Bombardier розглядає можливість співпраці з машинобудівними підприємствами Львівської області.
Про це йшлося 15 грудня під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації (ОДА) Олега Синютки з послом Канади в Україні Романом Ващуком, передає прес-служба ОДА.
За словами Романа Ващука, канадська компанія шукає партнерів серед українських підприємств. У фокус уваги Bombardier потрапили корпорація “Електрон” і Львівський локомотиворемонтний завод.
21 вересня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський також повідомляв про інтерес канадської компанії до України. “Я зустрічався з компанією Bombardier, з якою обговорювали потенційний питання їх заходу в Україну”, – зазначив тоді міністр.
Концерн Bombardier спеціалізується на виробництві літаків і залізничної техніки, у тому числі трамваїв. Штаб-квартира холдингу знаходиться в Монреалі (Канада), а головний офіс дочірньої компанії з виробництва залізничної техніки Bombardier Transportation – в Берліні (Німеччина).
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас