Порошенко підтримав петицію зі створення сайту для оцінки діяльності чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко підтримав петицію зі створення сайту для оцінки діяльності чиновників

Казна та Політика
234
Президент України Петро Порошенко підтримав ініціативу по створенню сайту для оцінки діяльності чиновників.
Про це йдеться у відповіді Президента на петицію №22/000532-еп по створенню сайту з усіма чиновниками, де можна залишати відгуки про їхню роботу та оцінки.
“Підтримую пропозицію щодо необхідності підвищення прозорості та ефективності діяльності органів державної влади, зокрема шляхом створення єдиного державного інформаційного ресурсу, який би висвітлював всю доступну та об’єктивну інформацію про державних службовців з можливістю накопичення відгуків громадян про їхню роботу і використанні цих відгуків для персоніфікованої оцінки роботи державних органів”, – йдеться у відповіді.
Також він зазначив, що слід враховувати, що реалізація порушеної в петиції ініціативи вимагає часу, відповідних коштів, облаштування матеріально-технічної бази, кадрового забезпечення.
“Щодо пропонованої в петиції оцінки роботи чиновників за відгуками громадян слід враховувати, що в даний час особливості дисциплінарної відповідальності державних службовців регулюються Законом України “Про державну службу”, в якому визначені норми про підстави і види дисциплінарних стягнень”, – додав Глава держави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас