В Одесі парковка подорожчає до 8 грн за годину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі парковка подорожчає до 8 грн за годину

Особисті фінанси
218
В Одесі власникам автомобілів, які користуються парковками, потрібно підготуватися до додаткових витрат. На вчорашньому засіданні виконкому прийняли рішення про підвищення тарифів на користування майданчиками для платних парковок.
Тепер, на спеціально обладнаних майданчиках для платних парковок за 1:00 стоянки доведеться заплатити 8 гривень, а для відведених майданчиків для платного паркування – 5 грн. Рішення набуде чинності з моменту його офіційного опублікування.
Тим часом керівник КП “Одестранспарксервіс” Сергій Дубенко заявив, що міська влада створила робочу групу з питань поліпшення організації дорожнього руху, паркування, інфраструктури та роботи громадського транспорту, куди увійдуть профільні фахівці муніципалітету та дорожньої поліції, а також експерти від громадськості.
У розділі “Тарифи” на сайті “Одестранспарксервіс” зазначено, що раніше за одну годину паркування платили від 3 до 7 гривень залежно від місця розташування парковки.
Нагадаємо, раніше в Одесі планували вводити платні парковки, забронювати та оплатити місце на яких можна за допомогою мобільного телефону.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас