Пошук Google навчився "транслювати" додатки на Android-смартфони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пошук Google навчився "транслювати" додатки на Android-смартфони

Технології&Авто
498
Ось уже кілька років при формуванні видачі пошукова система Google враховує дані, отримані з додатків, але відображати ці результати у відповідній програмі (якщо таке встановлено) або на сайті (якщо такий є) вона навчилася відносно недавно. І ось зараз Google додала ще один спосіб доставки інформації з додатків – потокова трансляція самих додатків на смартфон.
В даний час пошуковий гігант анонсував тестування нової функції, яка дозволить транслювати програми на Android-смартфон при виявленні в результатах пошуку пов’язаної з ним інформації.
Результати пошуку за запитом бронювання готелів, наприклад, можуть включати інформацію HotelTonight. Але оскільки у цього сервісу бронювання готелів немає веб-версії, Google організовує для користувача стрімінг додатки HotelTonight, щоб той міг вивчити всі пропозиції і оформити замовлення.
Як повідомляє ресурс TechCrunch, на даний момент цю можливість підтримують всього 9 додатків Hotel Tonight, Weather, Chimani, Gormey, My Horoscope, Visual Anatomy Free, Useful Knots, Daily Horoscope і New York Subway. Крім того, функція поки доступна тільки в США і скористатися нею можна за умови використання смартфона з ОС Android Lollipop і вище, а також наявності Wi-Fi-з’єднання.
В осяжному майбутньому Google планує розширити дану ініціативу. Очікується, що функція потокової трансляції додатків сприятиме подальшому успішному розвитку сервісу Google Search.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас