ЄБРР виділив Україні $ 560 млн на розвиток дорожньої галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР виділив Україні $ 560 млн на розвиток дорожньої галузі

Казна та Політика
304
Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР) надав позику Україні в розмірі 560 млн доларів на фінансування проекту розвитку дорожньої галузі в Україні.
Відповідну угоду підписали перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер і директор Світового банку в Україні Чімяо Фан.
Дані кошти підуть для реалізації низки заходів, пов’язаних із покращенням управління мережею автомобільних доріг, транспортного сполучення та експлуатації доріг і дорожньої безпеки на ділянки автомагістралі “Полтава – Харків”.
Також було підписано угоду про реалізацію даного проекту між Світовим банком та “Укравтодором”.
Крім того, Фан повідомив, що Світовий банк планує інвестувати кошти в ряд проектів з розвитку енергетики, охорони здоров’я та комунальної інфраструктури в Україні.
Як повідомляло агентство, Рада виконавчих директорів Світового банку 3 листопада схвалила рішення про надання позики Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) у розмірі 560 млн доларів на фінансування проекту розвитку дорожньої галузі в Україні.
На початку жовтня Україна підписала протокол про отримання від Світового банку першої частини третього траншу кредиту на суму 560 млн доларів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас