Sony Mobile може займатися розробкою власних мобільних процесорів, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony Mobile може займатися розробкою власних мобільних процесорів, - ЗМІ

Технології&Авто
208
Компанія Sony Mobile, за інформацією ресурсу DigiTimes, може послідувати прикладу Apple, Huawei і Samsung Electronics і зайнятися розробкою власних мікрочіпів для смартфонів.
Нагадаємо, що у флагманських апаратах Apple зараз використовуються процесори А9 і A9X, а в 2016-му очікується поява більш потужного рішення А10. Компанія Huawei недавно анонсувала флагманський чіп Kirin 950 з вісьмома ядрами, а Samsung представила передовий процесор Exynos 8 Octa 8890, також оснащений вісьмома ядрами.
Повідомляється, що корпорація Global Unichip, що спеціалізується на розробці спеціалізованих інтегральних схем, отримала ряд замовлень на створення процесорів додатків від азіатських постачальників мобільних пристроїв. У їх число, судячи з усього, входить і Sony Mobile.
Які небудь інші подробиці про проект Sony поки відсутні. Але DigiTimes додає, що випуск власних мобільних процесорів цією та іншими компаніями – розробниками смартфонів в 2016 році призведе до зниження попиту на продукцію таких вендорів, як Qualcomm, MediaTek і Spreadtrum Communications.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас