У ДФС проінформували, скільки було зібрано єдиного податку за 10 місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС проінформували, скільки було зібрано єдиного податку за 10 місяців

Казна та Політика
448
Державна фіскальна служба зібрала 8,8 млрд гривень єдиного податку в січні-жовтні 2015 року.
Про це йдеться в повідомленні служби.
Протягом січня – жовтня 2015 платники податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, направили до бюджету майже 8,8 млрд гривень єдиного податку.
У жовтні платниками податків сплачено 1,3 млрд гривень.
У розрізі категорій платників фізичні особи – підприємці протягом 10 місяців поточного року направили в бюджет 5,4 млрд гривень зазначеного податку, що на 1,04 млрд гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Зокрема, в жовтні ними сплачено 679,4 млн гривень, що перевищує минулорічний показник на 0,4 млн гривень.
У свою чергу юридичні особи – “спрощенці” з початку року направили в бюджет 3,3 млрд гривень єдиного податку, з яких 624,7 млн гривень – у жовтні.
Серед них платниками податків третьої групи у січні – жовтні поточного року сплачено 1,7 млрд гривень єдиного податку, з яких 185 млн гривень – у жовтні.
Платниками податків 4 групи за 10 місяців поточного року сплачено до бюджету 1,6 млрд гривень єдиного податку, у жовтні – 439,7 млн гривень.
Як повідомляло агентство, в 1 групу платників податків включені підприємці, які здійснюють виключно роздрібний продаж товарів на ринках з рівнем доходу до 300 тис. Гривень, без найманих працівників.
Друга група – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг з рівнем доходу до 1,5 млн гривень і з 10 найманими працівниками.
До третьої групи відносяться фізичні особи-підприємці та юридичні особи з обсягом доходу до 20 млн гривень з необмеженою кількістю найманих працівників.
Четверта група – сільгоспвиробники, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній рік дорівнює або перевищує 75%, кількість найманих працівників для них і обіг коштів не обмежені.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас